de Musicalklas
Informatie voor sponsors
Sponsoring van de Musicalklas
Deze musicalvoorstelling is een uniek project.
Niet alleen uniek omdat leerlingen uit alle afdelingen en leerjaren van onze school met elkaar samenwerken en elkaar respecteren om wat ze kunnen en niet kunnen. Niet alleen uniek omdat wij de Westlandse basisscholen een volwaardige theatervoorstelling bieden, om de scholieren kennis te laten maken met het theater. Maar vooral uniek omdat de deelnemende leerlingen boven zichzelf uitstijgen, hun grenzen verleggen en hun talenten ontdekken.


Hoe kunt u ons helpen?
Natuurlijk kunt ons helpen met een financiŽle bijdrage. Maar ook hulp 'in natura' wordt op prijs gesteld. Vervoer van decors, kostuum en instrumentarium van en naar het theater. De catering tijdens repetitiedagen en voorstellingen. Het beschikbaar stellen van materialen of apparatuur. Alle hulp is welkom!
Onze sponsoren in 2014 staan hiernaast
vermeld

Wat doen wij voor u?
Uiteraard stellen wij een tegenprestatie. We verwachten minimaal 2000 bezoekers. Dat betekent 2000 programmaboekjes waarin we uw gegevens, logo of advertentie opnemen. Onze website wordt opgefleurd met uw logo, reclamebanner of weblink. Zelfs shirtsponsoring behoort tot de mogelijkheden. Ook voor uw eigen ideeŽn staan we altijd open.

Neem contact met ons op!
Hans Tobel (uitvoerend producent): htobel@lentiz.nl of 0174-671170
Een uniek project kost geld.
Als je het doet, moet je het goed doen. Dat geldt voor alles in het onderwijs, dus ook voor het produceren van een musical. Een grote zaal, goede licht- en geluidsapparatuur, een mooi decor zijn onmisbaar voor een succesvolle voorstelling. Dat alles kost geld.
Geld dat we verdienen door een bijdrage te vragen aan de bezoekende scholen. Bewust een bescheiden bijdrage omdat we de drempel voor de basisschoolleerlingen laag willen houden. Maar ook geld dat we verdienen door de kaartverkoop voor de avondvoorstelling. Geld dat we krijgen van het Floracollege, omdat we bijdragen aan de uitstraling en de goede naam van de school.
Toch moet er nog geld bij. We proberen ook zelf - zoals gebruikelijk bij professionele producties - fondsen te werven. De gemeente Westland heeft onze subsidieaanvraag afgewezen. Gelukkig zijn er ook bedrijven en instellingen die ons willen steunen.
Floracollege Musicalklas - Burg. Elsenweg 8 - 2671 DC  NAALDWIJK - www.floramusical.nl - Tel: 0174 671170 - info@florakunstklas.nl - © Floracollege 2016
De musicalklas wordt gesteund door: